Диета за стегнато дупе и слаби бедра

1
Добави коментар

Диета за стегнато дупе

Дупето и бедрата са едни от най – трудните области за отслабване и упражненията за тези зони сами по себе си не са достатъчни. Жените принципно са особено податливи за натрупване на мазнина в тези участъци, но с подходяща диета за отслабване излишъците биха могли да се премахнат бавно и сигурно.

Не забравяйте, че когато пазите диета за отслабване, не трябва да очаквате чудеса още на другата сутрин. Здравословното хранене предвижда забавяне във времето на очаквания ефект и първите реални резултати може да видите след около месец. Но не се отчайвайте, а помнете, че вратите се отварят много по – лесно пред красивите и стройни хора.

Избягвайте бързо хранене и полуготови храни

Бързото хранене е сред най – нездравословните неща, които въобще бихте могли да си представите. Тази храна е богата на излишни мазнини и калории, а също така съдържа големи количества натрий, който способства за задържане на вода в тялото. Това не само ви кара да изглеждате по – тежки, но и понижава цялостния тонус.

Въглехидратите

Здравословна диета за стегнато дупе

По време на тренировка въглехидратите са основният източник на енергия. Ако не спортувате активно или сте изяли повече от необходимото, те се трансформират в мазнина и отиват за запас в мастните депа. Сред големите виновници за затлъстяване и врагове при отслабване са захарта и белият хляб. Тези продукти има изключително нисък процент на полезна усвояемост, но за сметка на това са висококалорични. Обикновено неоползотворената енергия от тях отива именно в корема, дупето и бедрата.

Напитки с подсладители

Подсладените напитки като кафе, газирани безалкохолни или натурални сокове, съдържат огромно количество захари и пречат на вашето отслабване. Те също са с малка полезна хранителна стойност, но с високо съдържание на калории. Следователно трябва да се избягват при диета.

Добрият избор

Не всички въглехидрати са лоши. Съдържащите се в зеленчуците например са богати на много хранителни вещества и са естествен регулатор на метаболизма. Също така не забравяйте да ядете постно месо без кожа, пълнозърнести пекарски произведения и плодове. Тези храни са особено полезни при диета за отслабване и ще ви осигурят енергия за упражнения.

загрузка…