Почина “Niks“ от бой бандата Touch Down

16
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Шокираща новина за феновете на българската музика! Николай Благоев „Niks“ от бандата Touch Down е починал снощи.

Харесай страницата ни във Facebook

За голямата загуба съобщи официалната страница на бандата във Facebook.

„Най-ужасната възможна трагедия се случи снощи и Touch Down понесоха огромната загуба на Николай Благоев „Niks“… верен приятел, колега, адски талантлив и адски интелигентен млад човек, след като изпада в безсъзнание и сърцето му спира. Все още не е ясна точната причина за трагедията. Ние сме в шок от снощи и знаем, че много от вас ще изпаднат в такъв като прочетат това. R.I.P NIKS !!! Ще ни липсваш ужасно много !!!“

Групата Touch Down Records (Здравко „3-ko“ Иванов, Йордан „Daneca“ Иванов, Николай Благоев „Niks“) съществува от 2007-ма година. Работили с имена като Играта, Мишо Шамара, Ghettoman, Бате Сашо, Бате Пешо, Pikasso, Xplisit, Sanny Alexa.

Били са заедно на една сцена с Мария Илиева, Любо, Графа, Santra, Лора Караджова, Michael Fleming, Лили Иванова, Andrea Banica, DJ Sasha Lopez, DJ Sava, Mark Ronson и са пяли заедно със световната звезда Taio Cruz.

Работили още и с изпълнители от Щатите, Австрия и Домениканската Република. Част от изпълнителите на Coca-Cola за 2010 и 2012 година.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It