Подаръци, сувенири, декорация и изделия за дома от керамика, стъкло и порцелан от S-Gifts

17
Добави коментар
vandv
vandv

Здравейте, приятели!

Приветстваме Ви с добре дошли с най-новия магазин от веригата S-Gifts – електронен магазин за подаръци, сувенири и декорация за дома www.s-gifts.bg!

Специално за Вас подбрахме богат асортимент от предмети за бита и украшения за дома, декоративни фигурки, статуетки и празнична украса. Предлагаме Ви още стилни допълнения към интериора – лампи, рамки за снимки и часовници, декоративни плата, фруктиери и други аксесоари за сервиране, стилни сервизи за хранене и десерт, чаши от кристал, керамика и порцелан за любимите Ви напитки, свещници, салфетки и аксесоари за сервиране, саксии, кашпи и фонтани за дома, офиса и градината. Единствено в електронен магазин за подаръци S-Gifts ще откриете и висококачествени изделия от фин, ръчно изработен китайски порцелан в лимитирани серии – оригинален сватбен подарък или подарък за бизнес партньор.

Най-важното, което искаме да Ви осигурим е настроението – възможността да подарите усмивка на любимите си хора. Ще се постараем да Ви бъдем полезни със съвети и идеи за оригинални подаръци, както и с уникални предложения за комбинирана доставка на подаръци, цветя и сладкиши.

Екипът на електронен магазин S-Gifts Ви пожелава приятно пазаруване!