Да декорираме дома с помощта на шаблони

1
Добави коментар

Всеки от нас иска домът му да е място, в което щом се прибере да се чувства спокойно и приятно. Лятото е сезон, в който можем да си позволим да направим освежаващи промени. Да пребоядисаме стените, да сменим някои мебели. Ако това лято ви предстои да правите някои промени, защо не пробвате да поставите няколко красиви акцента с помощта на шаблони?

Вдъхновени от природата теми, цветя, листа, дори звезди ще превърнат скучната стая в място за релакс. Такива шаблони може да закупите от книжарници за художници или от специализираните магазини за дома.

Тази техника ще промени изцяло дома ви. Може да я прилагате върху стени или мебели. Да поставите акцент на стената, който добре да се съчетава със спалното бельо например. Детската стая ще се превърне в една малка приказка. С помощта на тази техника ще превърнете кухнята от място за готвене в кулинарна сцена.

Това, което е необходимо е да изберете шаблон, основен цвят на боята и контрастен за шаблона. Той се поставя на суха стена, а боята върху него се нанася с помощта на четка. За стени се предлагат и улеснени варианти. Валячета за нанасяне на боя, които оставят красиви фигури по стените.

Бъдете смели в интериорните решения. Щом закупите шаблоните и боята, идеите ще дойдат сами.

Снимка: Sxc.hu