Арестуваха Стефан Културиста и Цофара :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар

Известните врачански крими герои Стефан Културиста-Стефака и Цофара преди малко са били арестувани, научи tribali.info. Клиенти на кафене „ВИП“ разказаха, че около обяд покрай заведението минал известен врачанин. Когато го видели, Стефака и Цофара направо откачили и започнали да викат по него и да го заплашват с убийство. Това им се сторило недостатъчно и двамата хулигански започнали да хвърлят по него бутилки с минерална вода.
Пострадалият незабавно подал сигнал за нападението в полицията и мутрите веднага били задържани за 24 часа. Случаят е докладван в районна прокуратура и вече е образувано досъдебно производство за заплахи за убийство.
Това не е първото производство срещу Стефака и Цофара. След боя в „Карамел“ вече е образувано друго досъдебно, което върви с „пълна пара“. В събота нощта двете мутри, придружавани от Соката, Акулата и Крокодила, нападнали клиенти на заведението, но срещнали неочакван отпор, след който си тръгнали пребити като кучета.

19-07-2013 г. 15:01 ч. | прочетено: 10816, коментари: 31 |