„Дивле ягоде” забиват тази вечер във Видин

3
Добави коментар

Култовата рок група „Дивле ягоде” ще забива яко тази вечер във Видин. Концертът започва в 21 ч. и ще бъде на площад „Бдинци”. Бандата гостува за традиционната „Сценична треска”, която се провежда всеки петък. Очаква се легендарните изпълнители да съберат зрители както от цялата страна, така и от съседните Сърбия и Румъния.

По време на концерта ще бъдат поставени урни за събиране на средства за Ради, ще се продават тениски с автографи на музикантите и парите от всяка закупена втора бира ще отиват за благотворителната кауза. Периодично от сцената ще се обявяват събраните средства. На концерта ще присъства и Радислава, заедно със семейството и приятелите си. Дарителската акция ще продължи и по време на всички събития в рамките на фестивала „Дунавски вълни” до края на месец юли. 

Кампанията продължава за Ради продължава. За лечението са нужни още около 150 000 лв., след като стана ясно, че останалата част от средствата се отпускат по клинична пътека.

Само вчера на площад “Бдинци“ са събрани около 900 лева в урната. Даренията от гражданските организации и партии е около 1 100 лв. На апела към всички политически партии в града се отзоваха БСП и ДСБ, очаква се и другите политически сили да се присъединят към каузата за Радислава Василева. Сумата от смс-те ще се знае в края на месеца. Като граждани в акцията се включиха и общинските съветници Росица Кирова, Милен Милчев и Вартан Папикян. До сега събраната сума от родителите е над 18 000 лв.без средствата от кутиите из видинските заведения.

Кампанията продължава, кутия за дарение има и в офиса на Гражданско движение “Аз обичам Видин“.