Кандидати за слава от Нигерия, Русия и Унгария се явиха на бургаския кастинг за X Factor

2
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Разнообразието от музикални таланти на кастинга за X Factor в Бургас беше огромно във всяко едно отношение – националност, възраст и дори професия. Участници от Нигерия, Русия и Унгария застанаха пред екипа, за да демонстрират таланта си.

Най-младият ентусиаст бе 4-годишно момченце, а вай-възрастният до този момент – 73-годишна дама. Готвач, архитект, фризьор, касиер, лекар, рекламист, уличен музикант, учител, детегледачка, екскурзовод, сервитьор и актьор бяха само част от професиите, които се изявиха с глас и харизма.

Сред претендентите да бъдат следващият X Factor на България бяха и деца на едни от най-утвърдените имена в родната музика. Те обаче предпочетоха да не акцентират върху това и признаха, че искат да докажат, че талантът им е този, който ще ги отведе на голямата сцена, а не това, че родителите им са известни личности. Дали обаче това ще се случи, предстои да разберем.  

Специални гости на кастинга в морския град бяха Милица Гладнишка и двама X Factor-и – победителят Рафи и дуетната половинка Ангел, без Моисей. И двамата си припомниха как са се чувствали по време на прослушванията и посъветваха всички кандидати преди всичко да се забавляват.  

Прослушванията за X Factor в Бургас ще продължат днес и утре (21-22 юли), като екипът на шоуто очаква всички музикални таланти в хотел Аква от 09:00 до 19:00 ч. След Бургас кастингите за X Factor ще продължат в Пловдив (24 и 25 юли) и София (26, 27, 28 и 29 юли).