Тя ще дари Ветко Арабаджиев с още едно внуче

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Тя ще дари Ветко Арабаджиев с още едно внуче

Моделката е бременна с второто си дете

Моделката Ралица Тошкова се появи с доста наедрял корем в Слънчев бряг. Повод Ралица да покаже бременния си корем стана конкурса „Мис Силикон 2013″ в Bedroom Beach.
Ралица и половинката й Владо Арабаджиев са в очакване на второто си дете. Автомобилният състезател, който е син на хотелиера Ветко Арабаджиев, и Ралица Тошкова вече има едно дете – момченце на 2 години.

Ралица Тошкова е отново бременна

Моделката ще направи любимия си баща за втори път и ще дари Ветко Арабаджиев с още едно внуче, съобщава „Телеграф“.
Ралица и Владо все още нямат сключен офоцоален брак, но двойката споделя, че са истинско семейство и така и са много щастливи. Вторият им наследник се очаква да се появи на бял свят до броени месеци. Ралица Тошкова не издаде в кой месец е, но по корема й, който вече е доста наедрял, можем да съдим, че е в напреднала бременност и най-вероятно бебето ще се появи до края на лятото, пишат от БЛИЦ.
На най-силиконовото събитие у нас се появиха и други известни личности – рапърът Устата, бившият футболист Даниел Боримиров, фолкпевицата Магда, моделките Асдис Ран и Гергана Райчевска, барбито от Несебър Ивелина Прунова и щерката на Искра Радева – Елена Станулова. Видяни бяха още миските Елена Ангелова, Елеонора Манчева, Деси Гръблева и Галена Димова.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: