Бриана: Съжалявам за скандалния чат с Иво Иванов! (+ чат-кореспонденцията)

1
Добави коментар

Бриана потвърди, че е писала с Иво Иванов

Дни след като „Шоу” публикува част от скандалния чат на фолк певицата Бриана и футболистът на „Берое” Иво Иванов, певицата разкри и своята гледна точка за скандала. Пред вестника Бриана обяви, че съжалява за постъпката си, потвърждавайки достоверността на въпросната кореспонденция.

„Държа да подчертая, че между нас не е имало нищо”, заяви певицата, допълвайки, че още в началото на разговора е усетила, че Иво Иванов съзнателно я провокира. Тя обаче се включила в „играта” просто защото искала да види до къде ще стигне детския му акъл. „Може би е искал да си направи PR или пък някой е искал да му навреди”. Не го обвинявам директно, заяви Бриана на въпрос кой и защо разпространи скандалния чат.

Певицата подчерта, че не желае името й да бъде забърквано в подобни скандали, най-малкото защото близките й страдат. Бриана не изключва и вероятността „атаката” да е насочена срещу нея. „Предстои ми участие в „Пирин фолк” и може би някой умишлено иска да ми навреди заради участието ми на конкурса”, предположи певицата.

Вижте и част от чата между Бриана и Иво Иванов: