Обрат в историята с боя в „Карамел“ :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

2
Добави коментар

Пълен обрат става в информацията за мутренския бой отпреди две седмици в „Карамел“. Трима свидетели на станалата вече легендарна случка дойдоха в редакцията на информационна агенция „Трибали“ и разказаха своя версия на екшъна в заведението. Според тях, подадената и огласена информация е некоректна и е подвела актуалният информационен лидер. Твърдят, че бой наистина е имало, но вината била в Ники Циганчето и близнаците. Стефан Културиста, Цофара, Соката,Акулата и Крокодила не били сред жертвите, а напротив – пребили опонентите си и си тръгнали спокойно от заведението. Повечето от приятелите на победените избягали още докато вървял боя, а на другия ден тръгнали да разказват в града неща, които не са истина. Свидетелите, които на този етап не желаят да огласяват своите имена, питат защо от миналата неделя не се появяват сред хората Ники Циганчето и близнаците. Според тях, причината е в многото белези, които са им останали след нанесения им побой от групата на Културиста.
Цялат истината за описаната случка явно ще излезе чак след приключването на досъдебното производство, което е образувано в полицията на Враца.

22-07-2013 г. 10:50 ч. | прочетено: 2810, коментари: 10 |