Кейт и Уилям трябва да правят любов

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Кейт и Уилям трябва да правят любов

Очаква се в най-скоро време херцогинята да роди

Търпението на британската нация вече се изчерпва. Кога най-накрая ще роди Кейт Мидълтън? Това се питат всички.
Може би чакането вече клони към своя край, тъй като днес сутринта стана ясно, че Кейт Мидълтън вече е настанена в болница „Сейнт Мери“ в Лондон. Тя е пристигнала заедно със съпруга си принц Уилям. (ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК!)
Междувременно букмейкърските къщи са най-доволни от забавеното раждане на престолонасленика. Всички залози, които до днес са загубени, пълнят касите на букмейкърите, а заедно с това всеки един момент постъпват нови и нови.

А медиите от своя страна пишат за всичко свързано със състоянието на бременната Кейт Мидълтън, която преносва. „Сънди таймс“ помества десет рецепти за съкращаване на чакането, сред които явно най-приятна за кралската двойка ще е правенето на любов. Друго, което препоръчват на Кейт Мидълтън е бързо ходене, слизане и качване на стълби, ядене на лютиво къри, надуване на балони с уста – което има двойната заслуга в упражняването на натиск върху коремните мускули и в подготовката за раждането, цитираха от БЛИЦ.
Дали Кейт и Уилям ще се отдадат на любовни ласки, за да ускорят раждането, не знаем, но знаем едно – бебето вече е на път и може би всеки един момент от Бъкингамския дворец ще ни съобщят щастливата новина.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: