Skrill (Moneybookers) – електронен портфейл за сигурни разплащания в интернет | TopZalozi.com

31
Добави коментар
premier
premier

Skrill (или познат до скоро като Moneybookers) е най-популярният и надежден електронен портфейл за съхранение на парични средства и разплащане в интернет. Фирмата е регистрирана във Великобритания и е под контрола на Службата по Финансови Услуги (FSA) на Обединеното Кралство.

Skrill е инструмента, чрез който безпроблемно и сигурно може да извършвате парични транзакции, както и да оперирате напълно безопасно с всички известни онлайн букмейкъри.

Освен за депозит/теглене и игра в онлайн букмейкъри, Skrill може да се използва и за всякакъв вид търговия и разплащане в интернет, закупуване на стоки от онлайн магазини, абонаменти за сайтове, получаване на пари от приятели и познати от всяка точка на света и т.н.

Някои букмейкъри пък са в сериозно партньорство със Skrill и дават бонуси при депозит с тях.

Skrill предлагат и дебитна карта свързана директно към вашия електронен портфейл. С нея може да плащате онлайн и офлайн или да теглите пари в кеш директно от банкомат.

Регистрация, активиране и ползване на Skrill сметката

Регистрацията в Skrill е безплатна и отнема не повече от 5 минути. Изберете „Personal account“ и въведете данните си на латиница. До няколко минути ще получите и-мейл на електронния си адрес, който ще съдържа линк за активация.

Следващата стъпка е да заредите сметката си в Skrill (Moneybookers). Това може да стане с кредитна/дебитна карта, чрез ePay, банков превод, някой познат да ви прати пари от вече съществуващ негов акаунт или като си изтеглите печалбата от някой онлайн букмейкър.

За да заредите сметките си при онлайн букмейкъри на момента и без такси, отидете на раздела „Депозит“ на букмейкъра и изберете като метод за плащане Skrill (Moneybookers). Тегленето също е безплатно и обикновено отнема до 24 часа. Така може да депозирате и теглите при различни букмейкъри в зависимост от коефициентите за дадено спортно събитие, а парите ви се трупат в Skrill (Moneybookers) сметката.

Важно е да знаете, че в електронния портфейл Skrill може да регистрирате само банкови сметки и карти, на които сте титуляр. Името ви изписано на латиница при регистрацията ви в Skrill трябва да е същото като името на притежателя на сметката.

Верифициране на Skrill сметката

Skrill (Moneybookers) изискват верифициране на сметката, за да се гарантира сигурността на средствата ви и за да ви увеличат лимитите.

Верификацията на сметката става по няколко начина (секция „View limit“ в Skrill акаунта ви):

с потвърждаване на АДРЕСА ви;
чрез КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТА;
чрез БАНКОВА СМЕТКА.

Такси

Използването на Skrill, освен че е най-надеждният начин за интернет разплащания, е и най-евтиният.

Такси при захранване на Skrill акаунта:

банков трансфер – БЕЗПЛАТНО
получаване на пари от друг Skrill акаунт (или онлайн игрална зала) – БЕЗПЛАТНО
кредитна/дебитна карта – 1.90%
ePay.bg – 0.70%

Такси при теглене на пари от Skrill акаунта:
банков превод – 1.80€
карта Visa – 1,80€

* За транзакции с обмяна на валута Skrill удържа 2.49% комисиона за защита срещу нестабилността и рисковете, свързани с валутните пазари.