Пенелопе Крус показа гигантския си бременен корем

0
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Пенелопе Крус показа гигантския си бременен корем

Красивата испанка е бременна с второто си дете

По това, което виждаме, можем да отсъдим, че красивата Пенелопе Крус ще роди всеки момент. През изминали уикенд съпругата на Хавиер Бардем се появи музикален фестивал, състоял се в Мадрид. И докато малкият син на Пенелопе и Хавиер, 2-годишният Лео, си почиваше вкъщи, мама и тате се насладиха на хубава музика по време на Los Veranos de la Villa Music Festival, съобщиха от yahoo.de.
За единия ден Пенелопе бе заложила на дънки, асиметрична блуза и палто в същия нюанс на бежово. Бременният корем на испанската актриса изглеждаше направо огромен от прилепналата блуза, а вида на красивата брюнетка издаваше, е тя е вече доста уморена. Ръцете на Пенелопе Крус бяха облегнати на кръста й, сякаш тя се опитваше да отнеме част от тежеста на корема си.
За втория ден на фестивала 39-годишната любима на Хавиер Бардес се появи в ярко червена рокля, която също подчертаваше бременния й корем.
Очаква се съвсем скоро Пенелопе да роди втората си рожба, а дали ще е момиче или момче – ние сме изключително нетърпеливи да разберем дали малкият сладък Лео ще си има по-малко братче или сестриче.

ПРИПОМНЕТЕ СИ БРЕМЕННАТА ПЕНЕЛОПЕ КРУС ПО БАНСКИ ТУК!

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=CU1mJhoSMdQ

Клюки.вс препоръчва и: