Ексклузивно! Слави Трифонов и Мартина се сгодиха! (СНИМКИ)

1
Добави коментар

Най-накрая го направи! Слави Трифонов скъса окончателно с ергенския живот. Шоумен номер едно на България и дългогодишната му приятелка Мартина се сгодиха тайно в известен столичен ресторант, разкрива „Всеки ден”. Дългия сложи пръстен на ръката на балерината от „Магаданс” в ресторант „Чинечита”.

Церемонията е била в тесен кръг. Освен родителите на Слави и Мартина, събитието било уважено и от някои от най-добрите колеги и приятели на шоумена – Иво Сиромахов, Евгени Димитров и Годжи. Тях Слави поканил на вечеря, без предварително да разкрива какви са плановете му. Служителите в ресторанта пък били принудени да подпишат декларации, с които се задължават да не разкриват на трети лица подробности от церемонията.

Решението официално да се сгоди за Мартина Слави Трифонов взел преди няколко седмици, дни след като гръмна скандала с моделката Звезделина Иванова. Разбрала, че любимият й е кръшнал Мартина побесняла и обявила, че вече е свободна. Едва тогава Слави си дал сметка, че ако не направи нещо ще изпусне балерината, с която дели живота си от 4 години. „Мартина наистина го обича”, коментират запознати, които са в очакване не на сватбата.

Ето го и ресторанта, в който Слави и Мартина се сгодиха: