Мъжки костюми по поръчка

14
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

А вие носите ли костюми?

В съвременния свят е задължително да имате в гардероба си подходящи костюми за всеки повод. От строго елегантни до по спортни и в различни цветове костюма може да даде идентичност на всеки мъж.  Какви видове е добре да имате в гардероба си:

1. Черния класически мъжки костюм в гардероба е като доказателство, че имаш 18 години. Той е подходящ за всяко едно събитие и по всичко личи, че няма да излезе от мода никога. Според нас обаче супер изчистения черен костюм е скучен за това можете да изберете да е с леко рае например (небрежно).

 

2. На второ място отново бихме заложили на класическото, сив костюм. Комбиниран с правилната вратовръзка, риза, обувки и т.н. може да изглеждате наистина изключително добре. За предпочитане е (ако тялото ви позволява) да се спрете на слим фит кройката за да може линията на сивото още по добре да подчертае „Аполон“-а у вас.

 

3. Ако имате предишните два костюма, то спокойно можете да заложите и на нещо по екстравагантно. За да не описваме всички възможности ще ви представим няколко снимки, пък вие преценете сами кое би ви отивало на имиджа.

 

Какъвто и костюм да изберете, не забравяйте, че аксесоарите също са много важни. Всеки мъж знае колко важени са часовника и обувките. Ризата под костюма е не по малко важна, като може да комбинирате и с елече, много е стилно. Един от често подминаваните аксесоари, кърпичката може да ви даде супер идентичност. ВРАТОВРЪЗКАТА! И е крайно време да научите как да си я връзвате сам!

 

Кога е подходящо да носите костюм? Всеки ден, стига средата в която сте да го позволява. Определено ще ви е неудобно ако работите на бетонобъркачка, но и определено ще направите впечатление ако сте се „изтупал“ с нещо модерно. Мъжки костюми, страхотни и подходящи за всеки повод.

В България мъжете имат доста голям избор от марки, които да поръчаш. Ние от BG мъжете предпочитаме Richmart. Това е Русенска фирма, която шие за цял свят, но не това е причината. Там освен, че може да избереш цвета на своя костюм, ще ти направят и пълна консултация за това кое би било най добре за теб като кройка, ще изчислите колко джоба да има сакото ви (оказа се супер важно и много полезно) ще ти препоръчат подплата ( важно е да е дишаща например) и т.н. От Richmart имат и супер много иновативни идеи за това как да направите костюма си още по-по-най!

ЗА КОНТАКТИ

Richmart
гр.Русе 7000
ТЦ „Дунав“, ет.2
тел: 082 821340
факс: 082 822775
sales „at“ richmart.eu

 

Мъжки костюми по поръчка 5.00/5 (100.00%) 2 votes