Спечелете елегантна дамска плажна чанта

1
Добави коментар
pgp

Тази седмица специалната награда в LuckyStar.bg е един много полезен аксесоар за лятото. Участвайте в нашата томбола и можете да спечелите дамска чанта, изработена от еко кожа и текстил в бежов цвят.

Безспорният верен спътник в ежедневието си остава чантата. Обикновено тя ни очарова с красивия си дизайн и с умението си да завършва цялостния вид на тоалета. Но това го знае всяка жена с вкус, нали?

Тази чанта е достатъчно широка, за да сложите в нея всичко важно, достатъчно красива, за да карате хората да се обръщат след Вас, но и достатъчно стилна, за да можете да я носите с различни тоалети.

А когато Ви потрябва наистина удобен, практичен и в същото време елегантен аксесоар, Вие ще знаете много добре, че тази страхотна чанта е Вашият най-правилен избор.

Размери: 55 см ширина; 40 см височина; дъно с 10 см ширина.

Да участвате в томболата на LuckyStar.bg за тази чанта е лесно. Трябва първо да се регистрирате (бутончето е в горната дясна част на Вашия екран). Ако вече имате профил, трябва да влезете в него и след това да кликнете върху бутона „Участвам“. Това е!:)

После използвайте уникалния линк от профила си. Споделяйте го през Skype, във Facebook, Twitter и другите социални мрежи. Всеки Ваш познат и приятел, който се регистрира или посети профила си през този линк, ще Ви донесе допълнителен шанс точно Вие да получите чантата като награда от томболата.

Краен срок за участие: 28 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.