Philips Xenium W8510 – издържа 35 дни в изчакване?!

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Смартфонът Philips Xenium W8510 издържа 35 дни в режим на изчакване, според неофициална информация

В интернет се появи информация за смартфона Philips Xenium W8510, който може да се окаже най-издръжливото Android устройство, когато става въпрос за работа на батерия. По неофициални данни, смартфонът издържа 35 дни в режим на изчакване.

Подобно постижение е истинско чудо, предвид наличието на голям, 4,7-инов екран от типа IPS с резолюция HD. Батерията на Philips Xenium W8510 има капацитет 3300 мАч – малко повече от този на преобладаващата част смартфони на пазара, но 35 дни с едно зареждане граничи с фантастиката.

В режим на разговори в мрежи от трето поколение Philips Xenium W8510 издържа 18 часа. При активно интернет сърфиране чрез Wi-Fi батерията се разрежда за 14 часа.

Моделът стъпва на едночипова система MediaTek MT6589 с тактова честота 1,2 GHz. Налична е камера с резолюция 8 мегапиксела, а на корпуса има бутон за активиране на икономичен режим, който изключва всички модули за безжична връзка и намалява яркостта на дисплея.

Philips Xenium W8510 може да се зарежда бързо само за 10 минути, като това осигурява 2 часа за разговори или почти денонощие в режим на изчакване. При зареждане за половин час, времето за работа се утроява. Засега няма информация кога смартфонът ще излезе на пазара и на каква цена.