Идеи за летни джаджи в кухнята и декорации в дневната

1
Добави коментар

Кой ли не харесва приятните летни вечери, заедно с приятели около масата на чаша бяло вино и сладки приказки? Разбира се хубавото мезе и уютната обстановка са задължителни придружители на вечерта.

Идеи за летни джаджи в кухнята и декорации в дневната

Предлагаме ви няколкоинтересни кухненски аксесоари,които ще улеснят приготвянето на вкусните летни мезета, както и няколко декоративни аксесоара за създаването на приятната обстановка.

Kitchen Craft, английска марка кухненски аксесоари, предлагат тази ножица за подправки с 5 остриета. За секунди салатата или рибното мезе, може да са подправени с всички пресни сезонни подправки – магданоз, копър, босилек… И най-добрият кулинар ще оцени качествата на тази нестандартна ножица и времето което Ви спестява!

Интересни хапки за мезе на бяло вино? Опитайте класиката от 60-те години – ананас със сирена. И не,  приготвянето им вече няма да бъде голяма игра! Елементарната белачка и резачка за ананаси от Kitchen Craft е решението. Режеш горната част на ананаса, поставящ резачката и въртиш. Тя сама ще обели и изреже сърцевината на ананаса, а вие само трябва да нарежете на кръгчета или хапки.  

Бяло вино, трапеза, мезета, сирена… Досещаме се за още един аксесоар, който няма да остане незабелязан. Стъкленото плато за сирена на MasterClass се предлага в комплект с 3 ножчета за различните видове сирена. За по-лесното им съхранение дървената дръжка има вградена магнитна лента на която може да се съхраняват ножчетата. Поставяте на масата, разбира се отрупано с разнообразие от сирена и пресни плодове, и само вижте как компанията Ви сама ще се обслужва!  

За уютната обстановка с леки морски мотиви, Ви предлагаме свещник Rope от Parlane International. Семпъл и стилен, ръчно изработено стъкло, с интересна дръжка от въже. Нежната, блещукаща светлинка от свещта в средата на масата ще създаде обстановка която ще предразположи компанията за тези сладки и приятни приказки. Пробвайте! 

Като продължение на интериорите аксесоари и декорации с морски мотиви, какво ще кажете за тази купа от естествени материали?Серията Organic от Parlane International е ръчна изработка от подбрани дървени материали, с много лек бял цвят, а от вътрешната страна са покрити с истински седеф от перлени миди. Красота в реалната си форма! Поради натуралните си материали и подбраните дървени парчета, всяка купа и плато от серията са уникати. За декориране на трапезата, за използване като фруктиера или само за интериорна декорация, купата няма да остане незабелязана. Тя е чудесен подарък за скъп приятел или близък човек. 

Ако предпочитате летните вечери на открито в приятна приятелска компания – двора, балкона или още по екзотично на плажа, ето и последното ни предложение. Комплект от 4 бр държачи за покривка във формата на сърце. Практичен и закачлив аксесоар за всяка трапеза на открито. Елегантно и стилно ще придържат покривката на масата, дори и да се появи летния морски бриз!  

Още много джаджи и идеи за кухнята на www.zebrahome.bg