„Централна Кооперативна Банка“ с промоционални условия за ипотечен кредит

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

„Централна Кооперативна Банка“ предлага промоционални условия и изгодни лихви по своя ипотечен кредит „Дом за теб“. Кредитът е без такса за кандидатстване и е с уникално ниска фиксирана лихва за кредити в евро през първата година – 4,4 %.

Ипотечният кредит се отпуска, както за закупуване на жилищен имот, ремонт на имота и текущи нужди, така и с цел рефинансиране на ипотечни кредити, отпуснати от други банки. При рефинансиране не се дължи такса за кандидатстване и еднократна такса при отпускане на кредита. Освен за първите 12 месеца, лихвата за кредити в евро за останалия период на „Дом за теб“ също е атрактивна – от 6,4% до 6,9%, в зависимост от доходите на клиента.

Създаването на дом е важна и сериозна стъпка в живота на всеки от нас и „Централна Кооперативна Банка“ предлага най-облекчените условия за ипотечен кредит на пазара в момента, за да ви помогне да осъществите мечтата си за нов дом. В допълнение, при отпускане на кредита „Дом за теб“ от ЦКБ АД получавате редица отстъпки и преференции – безплатна имуществена застраховка на ипотекирания имот в ЗАД „Армеец“, безплатна международна дебитна карта Maestro или Visa Electron, както и кобрандирана кредитна карта Visa „CCB Bulgaria Air“ с лимит до 1000 лева и без годишна такса за първата година.

Допълнителна информация за ипотечен кредит „Дом за теб“ може да бъде открита на www.ccbank.bg, както и във всеки един клон на „Централна Кооперативна Банка“.