Това лято Art Senses раздава награди във фотоконкурса „Моята гордост“

1
Добави коментар
pgp

Покажете ни най-красивите кътчета от Вашия дом, цветната, овощната или зеленчуковата градина, с която се гордеете. Участвайте в конкурса „Моята гордост“ с Ваши снимки и освен аплодисментите на публиката, можете да спечелите и една от оригиналните, ръчно изработени награди.

Снимките публикувайте на страницата „Добавете снимка“, като можете да участвате с максимум 3 броя снимки. Снимките трябва да бъдат заснети от Вас, не се приемат визуализации. Печелившите се определят по броя гласове, събрали за своя снимка. Награди ще спечелят тринадесет от участниците, събрали най-много гласувания за своя снимка. Всеки участник може да получи награда само за една от своите снимки.

Гласуването се осъществява само чрез бутона „Гласувай!“, долу вдясно под всяка снимка. Можете да гласувате само един път за всяка от снимките.

Можете да гласувате за повече от една снимка в конкурса.

Ще бъдат раздадени общо 14 награди. Спечелилите ще бъдат публикувани в страницата Награди.

Ако в 10 дневен срок участник, спечелил награда, не се свърже с нас за потвърждение на пощенски адрес, наградата автоматично се предоставя на следващия участник по брой гласове.

След края на състезанието се излъчва един победител. Победителят се определя от броя гласове, събрани за една негова снимка, с която е участвал в конкурса. Но, ние ще наградим още 13 от вас – следващите, получили най-голям брой гласове за своя снимка. По всяко време, ще можете да проследите снимките, получили най-голям брой гласове от страницата „Всички снимки“, като подредите тези „С най-много гласове“.

Победителят в конкурса „Моята гордост“, получава стъклопис „Пролетна градина“ от Art gallery Satto

II Втора награда – Прекрасен винтидж комплект от Lady Jane Jewelry

Комплектът съдържа кутия за бижута, мини тоалетка, рамка за снимки, изработени в техника декупаж и авторска гривна с ръчна декорация от Lady Jane Jewelry на стойност 250 лв.   III Трета награда – Ръчно украсена чаша за чай или кафе във формата на паун.

Заедно с първите три места, още 10 късметлии получават иновативен и изключително практичен уред за свеж лимонов сок

Art Senses ще награди един участник, по свой избор, с прекрасен спален комплект с 3d принт.

Краен срок за участие: 10 Август 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.