Каратанчева се снима в „Размяна на съпруги“

8
Добави коментар
karmakoma
karmakoma

Семейството на Радослав Каратанчев, баща, треньор и мениджър на Сесил Каратанчева, ще се размени със семейството на Гено Колев, вицепрезидент на организацията „Малки български хора“. Това ще стане в риалити шоуто „Размяна на съпруги“, пише „7 дни спорт“.

37-годишната Живка Ангелова е съпруга на Радослав Каратанчев (46). Тя е журналист в „Нощен Труд“ и продължава да работи, въпреки че е в майчинство. Двамата с Радослав имат три деца: Габи на 8 г., Лиа на 5 г. и Алекса на година и осем месеца. Освен това с тях живее и Сесил Каратанчева, която е от предишния брак на бившия гребец.

Семейството се занимава много сериозно с тенис. „Тенисът за мен е работа, начин да изкарвам пари“, споделя Сесил. „Спортът е много важен, защото изгражда мислене“, е тезата на бащата Каратанчев. Освен Сесил и другите му две дъщери се занимават със спорт. Габи и Лиа тренират бокс и тенис. Семейството живее в София с между 10 000 и 12 000 долара на месец.

Другото семейство – Гено (26) и Емилия (28) Колеви, искат да имат деца, но за момента не се чувстват готови. Двамата живеят в София с между 500 и 700 лева на месец.