Китайска зодия – БИК

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Години 
1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033

Черти на личността
„Тихите води са най-дълбоки” – така ще ти каже всеки, който е наблюдавал човек Бик. Хората, родени в годината на Бика са изключително самоуверени и са прочути с вдъхновяващото си доверие в другите. Обикновено общуват с хората около тях внимателно, преценяват добре думите им и и се изказват ясно и кратко, когато се почувстват подготвени.  Хората от зодия Бик могат да бъдат доста упорити, но и упорито лоялни към тези, които обичат. Въпреки това, когато не одобряват нещо, са легендарни с ожесточения си нрав, с който го отхвърлят. Така че винаги следвайте този мъдър съвет – никога не се противопоставяйте на Бик! Те могат да бъдат големи догматици и да виждат нещата само като добри или лоши. Ето защо, няма лесно да ги убедите в каквото и да било, дори и с умни аргументи. Имат отлична памет – Бикът може лесно да ви припомни дословно какво сте казали преди седмица или месец.

Тяхната физическа издръжливост в съчетание с умствената им будност е предимство, когато става дума да се свърши нещо. Те продължават да работят дълго след като всички останали са изпаднали от изтощение! Биковете стават често много успешни лекари или хирурзи, строителни мениджъри, генерали от армията или бизнес лидери.

ЗдравеМного от хората Бик са склонни към проблеми в костите и ставите и е добре да обърнат внимание на тези области. Въпреки това, тези хора са силни и здрави и според древната мъдрост са благословени с дълъг живот.

Биковете са най-съвместими с: Плъх, Змия и Петел

Известни личности, родени в годината на Бика: Йохан Себастиан Бах, Наполеон Бонапарт, Чарли Чаплин, Джордж Клуни, Уолт Дисни, Антон Дворжак, Кларк Гейбъл, Джордж Фридрих Хендел, Ричард Никсън , Барак Обама, Уейн Рууни, Винсент Ван Гог, Джон Бон Джоуви, Джейн Фонда, Адолф Хитлер, Еди Мърфи, Маргарет Тачър, лейди Даяна, Наполеон.