Евтини бански заливат пазара в Пазарджик

2
Добави коментар

Евтини бански заливат пазара в Пазарджик
26 юли 2013, петък 10:34:46 Europe/Istanbul

Разнообразни модели бански заливат магазините от типа „Всичко за 1 лев” в Пазарджик. Едноцветни, шарени, с тигрови и леопардови мотиви и други, са различните модели евтини бански, които са наводнили пазара в града.

 

            Детските и дамски модели бански се състезават по яркост, като има и такива, които са в цветове, буквално „вадещи очите”, като например фосфоресциращо жълто и зелено. Макар и само като част от декорацията, искрящите цветове се забелязват и при мъжките модели бански. Сред това огромно разнообразие, може да откриете своя бански костюм на цена от само 4-5 лева. Всеки член от семейството може да намери подходящ бански за себе си на тази цена.

 

 

            Дори в складовете от „Търговия на едро”, банските са на същите цени. Разликата е минимална, така че няма никакво значение дали ще се облечете за плажа от магазин на дребно, или пък от някой склад. Важно е обаче, да се обърне внимание на качеството на банските. Хора, които са се възползвали от евтините оферти твърдят, че някои модели щедро пускат боята си във водата и по хавлиите.

 

            По-качествените бански са на цени, започващи от 13-14 лв и нагоре. Мъжките модели пък варират от 8 до 12-13 лева. Симпатични детски бански костюми могат да бъдат намерени на същите цени. Ако държите да носите бански на някоя от световноизвестните модни марки, то трябва да си приготвите доста по-солидна сума – мъжките бански започват от 30-35 лева и достигат до 50 лв, че и повече, а луксозен дамски бански може да надхвърли и 120 лв.

Публикувано в Бански

от

admin