Magic Star: Хиляди българки предлагат любов в Интернет

8
Добави коментар

Приблизително 10 000 българки предлагат платени ласки в Интернет. Най-често с древната професия в онлайн вариант се занимават момичета и жени между 18 и 36 години. Но има и случай, в които и 16-годишни девойки предлагат плътта си в Интернет пространството, като това, разбира се е подсъдимо. Също така в онлайн каталозите можем да видим и жрици от по 50 и нагоре.

В един от по-големите “палави“ сайтчета има публикувани точно 7283 обяви за жени, които предлагат платен секс. В повечето от обявите палавите госпожици и госпожи прикачват и разголени снимки, на които ясно се виждат прелестите им, а самите обяви са написани с ужасни правописни грешки.

“Огненото ми тяло, което е адски топло жадува да бъде част от теб“, примамва разкрачена девойка, която гледа с поровокативен поглед от екрана на компютъра. Тя се представя като “палавата Мими“.

В обявите те уточняват условията си, дали акта да бъде на “твой терен или в хотел“ или те разполагат вече с такъв. Обикновено тарифите варират около 50-100 лева на час, като тунингованите със силикон мацки се предлагат за сумата от 200 лева.

В сайтовете може да се срещнат и по-екзотични “екземпляри“ от женски пол, сред които гъркини, рускини и африканки дори. Има и 8 бразилки, които бръмчат в района на София за цена от 80 евро на час.

Според слуховете, сред жриците имало и бивша фолк певица, както и тв водеща, които се пускали за твърдата цена от 120 лева на час. На клиентите обаче, които успявали да ги разпознаят, те категорично отричали самоличността си, разкриват от “Всеки ден“.

Вижте как здраво оплюха Мишо Шамара!

……………………………………………………………….