Artina – подаръци и аксесоари от калай.

1
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

ARTINA

Artina – подаръци и аксесоари от калай.

Ние се радваме, че Ви виждаме във нашия онлайн магазин, в който Ви предлагаме сувенири и подаръци от калай на австрийската фирма Artina.
Компанията Artina съществува от 1975 год. и започва да пуска на пазара:

Предмети при сервиране ( чаши, графи, вази, захарници, салфетници и др.);

Сувенири;

Подаръчни комплекти;

Чаши за различни питиета;

Декоративни картини, чинии.

Всяко изделие се подлага на тристепенна проверка на качеството, което гарантира надеждност и безопастност на всяко от тях. В целия свят продуктите на Artina се славят с великолепната, ръчна изработка на потомствени майстори, за постигане на съвършена гладка повърхност, ръчно полиране, а чиниите индивидуално се обработват чрез специална шлифовка.Калаят е един от най – чистите и затова е ценен метал. Преди всичко, трябва да се знае, че калайните изделия в сравнение със стъклените, имат по – голяма пореста повърхност и затова не трябва да се мият в съдомиялна машина. Нужно е веднага да се почистват, за да не се получи въздействие на останалата храна върху повърхността. За отстраняване на храната, праха или пръстови отпечатъци изплаквайте изделията с чиста вода, с помощта на мека вълнена кърпа изтриите до сухо. Не се препоръчва използването на миещи средства,  освен това за избягване появата на драскотини , не трябва да се използват абразивни прахове и твърди гъби.
Калаят с търговска марка Artina е абсолютно неутрален на вкус и мирис, пригоден е за всекидневно използване. Artina използва само марков калай със съдържание не по – малко от  95%. Фирмената щампа е гаранция, че при изработката са използвани само безопасни материали, а сплавта и технологията на производство са в съответствие с европейските изисквания. Всички изделия имат индивидуална опаковка и могат да служат за идеален подарък за празник. Продукцията на компанията Artina ще стане достойно украшение във вашия дом или в дома на Вашите приятели.

Покажи:
20
25
50
75
100

Ред:
Основен
Име (възх.)
Име (низх.)
Цена (възх.)
Цена (низх.)
Рейтинг (низх.)
Рейтинг (възх.)
Модел (възх.)
Модел (низх.)