Снимката ми с Делян Пеевски е фотошоп

2
Добави коментар
mignews
mignews

„Снимката ми с Делян Пеевски е фотошоп“, каза Мишо  Шамара. Това е постановка на Бойко Борисов, допълни рапърът.  

С интернет циркулира фотография от прословутата предизборна среща на Делян Пеевски в Старозагорско, когато той пита насъбралото се множество, предимно цигани, дали „ГЕРБ ги страхува“. На въпросното мероприятие Шамара със сигурност не е присъствал.

Елисавета  Белобрадова, която пострада при сблъсъците на 23 юли, заяви, че управлението на Пламен Орешарски е обида за гражданите. Тя сподели, че не може да коментира своя събеседник. Според нея това правителство е ничие и се подкрепя от някои партии в зависимост от техния интерес.

Белобрадова посочи, че няма да гласува за ГЕРБ, като посочи, че това е позицията на протестиращите. ГЕРБ губи от протестите. Да те ритна ли под масата, пошегува се тя с Шамара. Целта е постоянен граждански натиск. Той призна, че е пял химна на ГЕРБ в шоуто на Слави Трифонов през 2008 г. Тогава Борисов бе кмет и много хора и аз също.  Рапърите сложиха Барак Обама на САЩ, каза Шамара в предаването на Мартин Карбовски. Шамара обяви, че това е управление е най-демократичното като се аргументира с отстраняването на Пеевски. По-голям измамник от Борисов няма. Няма да се запиша в БСП, която е демократична партия. Той посочи, че Росен Плевнелиев и Йорданка Фандъкова подкрепят протестите. Шамара предложи първо да се премахне президентът.

Според Шамара АЕЦ Белене е по-добра алтернатива на турската АЕЦ край Резово. Белобрадова се обяви против втората българска АЕЦ, защото ще останем завинаги зависими от Съветския съюз. Според Белобрадова назначението на Пеевски е било обмисляно преди месеци. Нейният лозунг постоянен граждански натиск и, ако трябва постоянни избори, а на Мишо Шамара никога повече Бойко Борисов.