Новата Кристина е слаба и секси видяна 14418 коментари 18

2
Добави коментар

През последните месеци певицата започна да демонстрира вталената си фигура и сподели това с почитателите с в Twitter и Facebook.

Певицата, която дълго време се опитваше да убеди фенове и критика, че и пълна изглежда и се чувства секси, постна фотос от снимачната площадка на новото си видео към парчето „Hoy Tengo Ganas De Ti“.

На нея ясно си личи драматичната разлика между тялото на Кристина преди и след диетата „The Fresh Diet“, на която се подлага и до днес.

Ежедневно певицата получава меню с ястия за закуска, обед, следобедна закуска и вечеря, съобразени изцяло с крайната ѝ цел – здравословна и нискокалорична храна за постепенно отслабване.

Но това не бе краят на пътя към новата фигура на Агилера. Певицата показа изключителна форма преди дни, по време на събитие на NBC в Бевърли Хилс.

По всичко личи, че 32-годишната звезда е успяла да свали около 20 килограма. Успехът ѝ се дължи както на гореспоменатата диета, която позволява приема на само 1600 калории на ден, така и на редовните тренировки с фитнес гуруто Тее Сорге.

„Тя постигна всичко сама. Много хора грубо я критикуваха за теглото й, което я депресира“, каза източник пред сп. Us Weekly миналия месец.

Но това е вече минало, след като Кристина „съблече“ излишните килограми, за да облече секси розова рокличка на Azzedine Alaïa Lamia и въздигне миниатюрните си размери върху обувки на Christian Louboutin, модел Lady Peep.