Международна сватба до Варна

8
Добави коментар

Защо тази тема е важна за екипа на ресторант Вила Марциана – Варна? 

Международните сватби са важна част от живота на Варна и региона. Редица политически и културни фактори водят до това: обичта на българина към пътуванията и опознаването на чужди култури, желанието на все повече жители на близки и далечни страни да станат част от българското общество и да се интегрират в него. 

Тази група от хора е толкова важна за екипа на ресторанта до Варна, както и родната традиция. Според ресторант Вила Марциана е хубаво да се работи целенасочено за хармоничното съчетаване на различните културни влияния. Така коренът на родната традиция е запазен, а новите културни влияния я обогатяват, а не я асимилират. 

Вила Марциана – най-подходящото място за международна сватба в ресторантите на Варна

Ако някой е разглеждал поне веднъж галерията на ресторант Вила Марциана и празниците, проведени тук, ще открие следното – в ресторанта до Варна доминира феерията от цветове, нюанси и жизнерадостни тонове. Те могат да бъдат открити в най-различни аспекти: дрехи, интериор, оформление на градината, подреждане на масите, стилове на празнуване. 

Как ресторант Вила Марциана постига това? Проектът ресторант Вила Марциана е „закърмен“ с разнообразието от културни влияния. В него се вливат опитът и вкусът на няколко различни култури. 

Неслучайно тук се говорят на високо ниво няколко езика:  английски, немски, френски. Екипът на ресторант Вила Марциана – Варна запазва българската традиция чрез своята работа. Как е постигнато това? Просто при всяко ново творение той се връща към корените на традицията. Така тя бива продължавана и пресъздавана, дори и понякога да е  допълвана от наистина екзотични аспекти. 

Изнесен ритуал в ресторанта до Варна

Обстановката за изнесения ритуал в ресторант Вила Марциана е универсална. Красивата церемония на поляната е подходяща както за български, така и за чуждестранни гости. Тя може да бъде преобразена за сватби в най-различен стил. Универсален характер имат и местата за настаняване на гостите – терасата, кръглият павилион, лятната тераса и двете зали – „Траян“ и „Дива Августа”. 

Опитът на ресторант Вила Марциана с международните сватби 

В ресторант Вила Марциана до Варна вече бяха проведени редица международни сватби. Обстановката, белязана както от красотата на родната традиция, така и от екзотичните акценти, е място, на което хора от най-различни култури се чувстват прекрасно. Това се отнася с пълна сила и за младоженците, идващи от различни краища на света.  

Дворцовата и луксозна обстановка е типичен избор за западноевропейските празнуващи, а росната трева и атмосферата на родното село карат всеки българин или източноевропеец да се почувства у дома си. 

Подготовката за международна сватба до Варна

Екипът на ресторант Вила Марциана – Варна е готов да проведе колкото разговора е необходимо, за да подготви по най-добрия възможен начин всяка сватба. Това се отнася и за международните тържества и празници от този тип. Ако е необходимо да се спазват международни ритуали, екипът е готов да се запознае подробно с тях и ако гостите желаят – да предложи подходящо меню, което ще накара всички участници в празника да се потопят в атмосферата на конкретната страна. 

Всеки заинтересован може да проведе необвързващ разговор за своята разкошна сватба до Варна с екипа на ресторант Вила Марциана.