КАКВО СЕ СЛУЧИ С ЦАЦАТА, БИРАТА И НАДУВАЕМИТЕ ТОПКИ?

1
Добави коментар
checkpoint
checkpoint

„Джапанките в сака и билет за влака…“ , позабравен рефрен от 90-те. Напоследък морето се свързва с лъскави бийч-барове, пухкави легла на първа линия и запотени чаши с мохито. Какво се случи с цацата, бирата и надуваемите топки…? Времената се менят, белотът вече не е актуален, а под чадъра се цъка на iphone-а…

И преди и сега морето би било доста скучно без любимите хора. Ето и няколко съвета, в зависимост от това, каква почивка сте избрали.

Алкохолен туризъм с приятели. В този случай естествено ви трябват алкохол и приятели, да не забравяме и добрия стар алказалцер… за преди и след. С това магическо хапче, серията ви е гарантирана, почти колкото на някой бодибилдър във фитнес залата.

Почивка по двойки. В този случай се молете хотела да не допуска домашни любимци, защото другата двойка обезателно ще си вземе досадния пинчер. Вие естествено сте забравили да си вземете тапи за уши и почивката ви ще се превърне в ад. Има две възможности – пинчера мистериозно изчезва и всички са съкрушени или си купувате тапи за уши.

Почивка с любимия човек. Това е най-икономичния летен пакет. Не ви е необходим излишен багаж. Четка и паста за зъби са достатъчни, а, и един бански за пред хората.

И трите варианта крият рискове – от убийствен махмурлук до забременяване, но все пак лято е, слънцето пече и на всеки му се иска да е на море. Екипът на CheckPoint.bg ви пожелава едно незабравимо лято с вашите любими хора, много слънчеви емоции и усмивки. Не забравяйте да се „чекнете“ и във фейсбук страницата ни тук.