Покер книги преведени на български език

1
Добави коментар
morfey1
morfey1

– August 1, 2013Posted in: ПОКЕР УЧИЛИЩЕ

На тази страница ще Ви представим покер книги преведени на български език.

Книгата е написана от едни от най-добрите покер теоретици : David Sklansky & Ed Miller.
Книгата ще бъде от голяма полза на Ноу Лимит Кеш Играта.
Цитат от книгата : “Покерът не е рулетка: каквито и тактики да ползвате на рулетката, вие губите средно 1 на всеки заложени 37 цента. При покера, печалбата от решението дали ще платите на определени карти или не, зависи само от вас и способността ви да мислите правилно. С този превод искаме да ви помогнем да вземате повече правилни решения!
Колкото и успехи да имаме като общество, само малцина от новите играчи печелят постоянно и може да се каже, че могат да живеят от покер. Това според нас се дължи на достигането на едно средно ниво и неспособността на повечето да се развиват. Надяваме се идеите в тази книга да ви покажат грешките и дадат насоки за развитие на играта. ”

Книгата е написана от Даниел Негреану и е първата книга преведена на български език.
Четиво което ще Ви даде основни насоки в покер игрите,полезни съвети и тактики.Книгата е подходяща предимно за начинаещи играчи.
Липсват детайлни покер стратегии, но има ценна информация за прости и ефективни техники в играта,съвети за самоконтрол,най-често допускани грешки къде един покер играч може да сбърка.

А,Б,В ръководство, с подробна информация какво е това онлайн покер.В тази книга ще получите и информация за Omaha и Stud игри, с подробни описания и известно количество стратегии.Книгата е насочена към тези, които дори не знаят какво е покер или към хората, които които са начинаещи в играта.
Текстовете са подкрепени с картинки от интернет за по-добро възприемане на информацията.