Най-силната сред най-силните

4
Добави коментар
Sportuvaibg
Sportuvaibg

Прочитания: 893

02.08.2013 14:08
по статията работи: Александра Цанкова

Камил ЛеБланк-Базине е една от най-силните жени за 2013-та година според провелите се „Reebok CrossFit Games“. Освен мускули и желязна дисциплина, можем да кажем, че тя притежава и още едно качество, което я нарежда на предни места в още една класация – „Най-красива жена на годината“.

 

 

Да гледаш как Камил спортува е вълнуващо преживяване. Движенията ѝ изглеждат съвършени, а устремът, с който ги изпълнява е повече от завиден. Именно такъв трябва да бъде един истински кросфит състезател. За да успееш в този спорт, трябва да даваш 110% от себе си, без да пестиш усилия. Точно тогава нещата се случват по правилния начин.

 

Нека надникнем в миналото на ЛеБланк и разберем къде се крие ключът към успеха. Спортният ѝ живот стартира с акробатика, но контузия я принуждава да прекрати. В гимназията Камил се занимава с редица спортове, всичките от които нетипични за женския пол: ръгби, футбол, маратонско бягане. Именно на усилените си тренировки тя дължи коравата си физика и психика. Точно те ѝ помагат да изстреля 128 килограма високо над главата си и гордо да се нареди сред 10-те най-силни жени на земята.

 

 

Любимата загрявка на Камил:

 

Повдигане на щанга от клек

 

Набиране

 

 

 

А в спортния си сак носи:

 

Енергизираща напитка

 

Въже за скачане

 

Обувки за вдигане на тежести

 

Колан за вдигане на тежести

 

Допълнителен чифт шорти и чорапи

 

Червило 🙂

 

 

Диета

 

„Тайната на доброто хранене е да хапваме в равновесие“.

 

 

 

Любима тренировка?

 

„Тази, която ме предизвиква“.

 

 

 

 

Едва преди 4 години Камил ЛеБланк-Базине открива заряда, който дава кросфит тренировката. И вече е една от хората, от които можем само да се мотивираме. Ако историята ѝ не ви е вдъхновила достатъчно, оставаме на следващото видео да ви убеди:

 

 

 

 

 

 

 

 

Още интересни истории от нас можете да намерите в нашата Фейсбук страница.