Почивка в полите на Витоша! Нощувка за двама със закуски в луксозния Хотел Витоша Тюлип!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

  Хотел „ВИТОША ТЮЛИП” се намира в полите на планина Витоша, в самия център на кв. Драгалевци, на 15 мин. от административния център на столицата, на 20 мин. от Аерогара София и на 5 мин от лифта към ски -пистите на Алеко.

Хотелът разполага с 14 стандартни двойни стаи, с възможност за настаняване и на отделни легла, 2 луксозни стаи със спалня, 2 студиа и 4 апартамента.

Всяка стая разполага с модерно обзаведена баня с душ-кабина или вана, сешоар, просторна тераса с великолепна гледка към планината или към град София, минибар, цифрова телевизия, безжичен интернет, перфектно камериерско обслужване.

Към хотелът принадлежат класически ресторант с 60 места, родопска механа „Родопчанка“ с 60 места, кафе-сладкарница , панорамен нощен бар, самостоятелна зала с 40 места, оборудвана с мултимедиен прожектор.  

Офертата включва:

1 нощувка за двама в стандартна двойна стая1 закуска за двама 5% отстъпка в ресторантабезплатен паркингбезплатен трансфер летище – хотел /с предварителна заявка/безжичен интернет20% отстъпка от конна езда, разходка с файтон по пътеките на Витоша планина или незабравимо забавление на въжените градини на конна база Драгалевци /

Конна база Драгалевци се намира на около 1 км.от хотела, началната станция на Драгалевския лифт/ 

Нашите гости могат да се възползват също и от:

– безплатен трансфер от и до летището

– безплатен паркинг

– безжичен интернет с възможност за връзка от всяка точка на комплекса

– цифрова телевизия

– организиране на тържества

– рум-сървиз.  

Условия

Ваучерът е валиден от 02.08.2013г. до 31.08.2013г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък

Необходима е предварителна резервация на телефон: 02 437 38 02

Ваучерът включва:  Почивка в Полите на Витоша! Нощувка за двама със закуски само за 39 лева в в луксозния Хотел Витоша Тюлип!

Цена на ваучера 3.90 лв., заплаща се през системата на www.Kolektivni.bg

Доплащане на място в хотела 35.10 лв.

Обща цена на офертата 39 лв.  

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери. 

kolektivni.bg казва:
  Витоша е четвъртата по височина планина в България, следРила, Пирин и Стара планина. Най-високият връх на Витоша е Черни връх, който се издига на 2290 м надморска височина. Планината се намира в западната част на страната, а в нейното подножие е разположена столицата на България – София.

Витоша е обявена за национален парк през 30-те години на миналия век, към който се обособяват два резервата – Бистришкото бранище иТорфеният резерват. Природата на планината е много разнообразна и изключително красива.

В подножието на Витоша има множество широколистни гори иполяни, а в по-горните части величествени борови гори. Платото и склоновете на върховете са обрасли с трева и ниски храсти.

От всяка част около София може да се започне поход към Витоша, като най-популярни са маршрутите от Княжево, Бояна, Симеоново, Драгалевци, Бистрица и Железница.