Спечели телефона на лятото – новия HTC One!

15
Добави коментар
pgp

Участниците в Играта имат възможност да спечелят:

2 мобилни телефона HTC One 20 плажни кърпи HTC

Желаещите да участват в Играта следва да изпълнят следните условия:

За да използват Приложението, лицата следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.

Да „харесват” (“like”) „фейсбук” страницата на HTC Bulgaria

С натискането на бутона „харесва ми” (“like”) участниците получават достъп до регистрационната форма в Приложението.

Желаещите да участват в тегленето на наградите, следва да попълнят вярно в регистрационната форма в Приложението своето име, фамилия и валиден адрес на електронна поща. В допълнение участниците трябва да дадат верен отговор на поставения въпрос. За участие се изисква и потвърждение, че са прочели и са запознати с условията на играта и натискане на бутона „Регистрирай се”.

Един Участник може да печели само само една от наградите в жребия към играта.

Наградите ще се определят, на случаен принцип, в присъствието на нотариус, като в тегленето участват всички взели участие в играта. В края на всяка седмица от играта ще се извърши определеянето на печелившите на 5 кърпи. Спечелилите кърпи ще бъдат обявени на 12, 19, 26 август и 2 септември. Печелившите на двата мобилни телефона HTC One ще бъдат изтеглени и обявени на страницата на HTC Bulgaria като Определянето на печелившите ще се извърши на 02 септември 2013г.

Печелившите ще бъдат уведомени за спечелването на седмичната награда от Играта на адреса на електронната поща, който са посочили в регистрационната форма за участие в Играта. При уведомяването печелившите ще получат адрес на електронна поща, на която да изпратят данни за получаване на наградата.

Краен срок за участие: 01 Септември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.