eMODNO резюме » eMODNO мнение

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модната ни битка тази седмица е много оспорвана, защо включва селекция от звездни дами, които изглеждат чудесно както с официални тоалети, така и облечени в свежи летни аутфити. Влезте в ролята на жури и гласувайте в нашата анкета за най-добрата визия!

На премиерата на филма „World War Z” в Токио, Анджелина заложи на любима марка и любим цвят – шикозна черна рокля от Saint Laurent. Нина Добрев винаги е сред най-добре облечените звезди. Този път тя се открои с червена рокля Versus Versace, златни сандали Christian Louboutin и клъч на Amanda Pearl.

Карли Клос впечатлява с естествено излъчване. За разходка в Ню Йорк топмоделът подбра визия в актуалната монохромна тоналност, допълнена от черни сандали и небрежна прическа. Сиена Милър излъчва женственост с красива рокля на Dolce & Gabbana, обагрена от флорални мотиви.

За събитие в Ел Ей, Ана Фарис сияеше като слънце с жълта рокля на Versace, допълнена от металически сандали на Jimmy Choo. За същото мероприятие Рейчъл Билсън заложи на синята палитра и ефектните пайети, носейки творение на 3.1 Phillip Lim и обувки в сребрист цвят на Brian Atwood.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=7291015]