Виж темата – Не консумирайте тези храни- опасни са

1
Добави коментар
CHILIEV
CHILIEV

Те състаряват и носят болести като рак, високо кръвно и сърдечно-съдови проблеми

Има някои индустриални храни, които са навлезли трайно на трапезата ни, но е време да се откажем от тях, защото те ни тровят бавно и постепенно и ни разболяват. Освен това те ни състаряват и ни правят по-дебели, тъй като съдържат скрити калории под формата на мазнини, захар и сол, с които организмът трудно се справя. Добре е тези храни да се избягват, а най-добре повече никога да не накусвате, тъй като рискувате здравето си, съветват от Zdrawe.ws

97d3a90ab6e45b3d.jpg (22.06 KiB) Прегледано 327 пъти

Ето кои са те:

Кренвирши На някои те им изглеждат вкусно, но ако узнаят какво има в тях едва ли ще искат повече да ги погледнат дори. Това са евтини колбаси, в което има всичко друго, но не и месо. Кренвиршите и колбасите са табу за лекари и диетолози, защото съдържат животински остатъци като млени вътрешни и външни органи, кожички, кости, мазнина и соя. Най-добре е вместо тях да консумирате истинско месо – печено, варено или задушено.

Майонеза Майонезата, кетчупът, горчицата и повечето сосове са направени така, че да са вкусни и да ни карат да ядем още повече. Те обаче съдържат много калории, а освен това те са пълни с десетки химикали като оцветители и подсладители и са с голямо съдържание на мазнини и въглехидрати. Не е за подценяване, че в тях има ГМО съставки. Ако обичате майонеза, най-добре си направете сами вкъщи. Тогава тя е калорична, но поне не е отровна.

Пастет Той също е вкусен, но ужасно вреден, тъй като в него има само животински остатъци – сланини, кожи, кости, жили, дроб, вимета и прочие. За да не ви отврати с миризмата си, са му добавени десетки Е-та, оцветители и вредни химикали. Най-добре е въобще да не го ядете, тъй като в него има и прекалено много сол и мазнини.

infoobzor.net