Мъжът на Валя Войкова: Да, с Хилда съм!

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Бившият съпруг на Валя Войкова Пламен Иванов сподели, че е заедно с певицата Хилда Казасян. Двамата са заедно от година и именно заради нея той остави водещата на ТВ7 след 20 години брак, разбра HotArena.net.

 

„Да, заедно сме!“ заяви Пламен Иванов за връзката си с Хилда. Самата тя наскоро призна, че двамата имат връзка от година.

 

Хилда отказа да назове името на любимия си, но сподели, че се чувства щастлива с него.

 

Двойката ще прекара лятото на морето, тъй като имат бизнес проект в Созопол. Хилда наскоро откри поредния си ресторант, този път в съдружие с половинката си.

 

Тя дори прие да стане лице на заведението, за да привлича повече посетители в ресторанта. А приятелите й издават, че тя е изключително щастлива с мъжа до нея.

 

Хилда вече е запознала дъщеря си Надежда-Мари с Пламен и двамата се разбират чудесно. Момиченцето дори ще прекара ваканцията си с двамата на морето.

 

Приятелите на Иванов споделят, че не са го виждали толкова щастлив през последните години. След като се разделил с тв водещата Валя Войкова обаче бил на седмото небе от щастие.

 

От броени дни новинарката и бизнесмена са официално свободни. Те се разведоха без много шум, след като водещата научила за връзката му с Хилда.

 

Бившите съпрузи твърдят, че остават приятели, но отказват въобще да коментират въпроса. Те имат 19-годишен син—Константин, който е останал да живее с майка си, пише „България днес“.

загрузка…