Видове бижута с кристали Сваровски

1
Добави коментар
georg4610
georg4610

„За бижутата няма сезон“ – това е реплика на една моя добра приятелка, която явно е наистина самата реалност. Бижутата могат да бъдат изработени от стомана, сребро, злато, кристали Сваровски и какво ли още не. Дори малките момичета се опитват от листя, тел и какво ли още не в най-ранна детска възраст да си правят бижута.

В какви видове бижута можете да срещнете елементи и кристали Сваровски?

Като цяло бижутата могат да бъдат разделени на три големи раздела:

– бижута за жени;

– бижута за мъже;

– бижута за деца.

Разбира се има и много други подразделения и категории, на които могат да се разделят бижутата. Нека сега ги разгледаме поотделно.

Бижута за жени

Може би най-големият раздел, тъй като всеки знае какво количество бижута е възможно да притежава една жена. Кристалите Сваровски могат да бъдат част от красивите обеци на жената или пък някоя висулка Сваровски да озарява красивата шия на жената. Ако и двете са част от един комплект, то най-вероятно това ще е възможно най-красивия вариант, подчертан и с подходящ тоалет. Тийнейджърките обичат да носят пръстени, върху които са поставени по-малки или по-големи камъни Сваровски, или другият вариант за лятото са гривните – малко по-обемни и тежки, но все пак са Сваровски, нали така?!

Бижута за мъже

При мъжките бижута има малко по-специфична категоризация, тъй като интересът на по-силния пол е много по-малък. Въпреки това могат да се намерят гривни, дори и пръстени със Сваровски елементи, които да подхождат на всеки стил на мъжа. Съчетанието между сребро и малки камъни Сваровски в една обемна гривна е признак за добър и актуален вкус на мъжа към бижутата.

Бижута за деца

Детските бижута са друга изящна и разбира се много отличаваща се категория. Не бива да забравяме, че всичко което се забелязва отдалеч, което е пъстро и се набива на очи привлича всяко младо момиче. Именно затова съчетанието на изящните перли Сваровски в гривни, обеци и колиета е изключително. Получава се наистина прекрасно бижу, което се забелязва отдалеч, и е достатъчно пъстро за всяко момиче.

 

Онлайн магазин за бижута Сваровски Crystalzoneshop.com предлага богато разнообразие от дамски, мъжки и детски бижута с оригинални и сертифицирани кристали Сваровски. Магазинът разполага и с шоурум в град София, където можете да изберете уникално бижу, което да се изработи само за Вас. Фирмата е единствения официален вносител на елементи Сваровски за България!