Актрисата Лилия Славова: Чух предсмъртните стенания на Илия Павлов!

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Актрисата Лилия Славова, която от години живее в САЩ, говорела по телефона с Илия Павлов в момента, когато го застреляли. Тя била заедно с Дарина Павлова и двете си бъбрели от Щатите с България, когато проехтели изстрелите, пише в новия си брой в. „ШОУ“.Шефът на Мултигруп беше разстрелян пред офиса на компанията в София на 7 март 2003 година.

Малцина знаят, че сме много близки със семейството на Илия Павлов. Най-близки семейни приятели сме били! Не исках неговият бизнес, който след години наруши някои мои морални правила, да се отрази на нашето приятелство. Не го допуснахме до последно, до деня на смъртта му! До телефонното му обаждане, когато той умря буквално, говорейки с Дарина и с мен по телефона! Това, че и аз бях до Дарина, досега си беше наша тайна, казва пред „ШОУ“ актрисата.

Лилия Славова завършва ВИТИЗ при проф. Крикор Азарян и Тодор Колев. Преди това учи куклено актьорско майсторство при проф. Илков. Преди години тя емигрира в САЩ, където създава театри, работи като режисьор, хореограф, преподавател, драматург, сценограф.

ВИЖТЕ УНИКАЛНАТА ИЗПОВЕД НА АКТРИСАТА ЗА ВРЪЗКАТА СИ С КРАСИ РАНКОВ И ПРИЯТЕЛСТВОТО С ПАВЛОВИ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ“, КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА