Хубавица от Лас Вегас в битка за короната „Мис Рубаят“

2
Добави коментар
dejzi
dejzi

Красивата Траяна Нешева, която от 20 години живее в Лас Вегас, е една от избраните на кастинга участнички в конкурса „Мис Рубаят“. Над 30 момичета от цялата страна се явиха за предварително одобрение.  Само 12 бяха селектирани за престижната надпревара, която ще се състои на 9-ти август от 20:30 часа в ресторант „Рубаят Ди Маре“, Приморски парк-Бургас.

Траяна е една от атрактивните участнички, тъй като в града на хазарта се е изявявала в доста музикални конкурси, а  в момента учи режисура. В „Мис Рубаят“ ще се включат и няколко короновани миски – Мис Бургас – България – Анелия Дулева, Мис Созопол -Александрина Цветкова, Мис Влас – Неделина Маргенова, Мис Козлодуй – Кристина Иванова. Участие ще  вземе и Нели Вакъфова, която е една от участничките в последния Плеймейт.

Конкурсът организиран с имиджова цел, може да се похвали с огромен за българските стандарти награден фонд. 6 000 лева ще бъдат разделени между победителката и нейните подгласнички. Момичетата ще дефилират в три тура, а изпълнители и балет Нова ще забавляват гостите между тях.

Мис Рубаят ще се проведе за първа година, но домакините смятат да го превърнат в традиция. Конкурсът е замислен като зрелищен шоу – спектакъл.Тоалетите на момичетата се изработват специално за него. Какви още изненади са приготвили организаторите ще разберете, като станете част от вечерта!

За повече информация и резервации –  тел.: 0885 077 667 „Рубаят ди Маре“.

Очакваме Ви и във фейсбук https://www.facebook.com/media/set/?set=a.613049515394132.1073741851.324287010937052&type=3. Тук  може и Вие да се включите в гласуването, а кандидатката спечелила най-много гласове ще грабне наградата на публиката!

„МИС РУБАЯТ 2013“ ще бъде изключително богат от страна на музикалната си програма. Един от най-големите сръбски шоумени – Желимир, наричан „Краля на Нощта“ ще нажежи  обстановката в  ресторанта.

Както знаете Желимир Шоу ще бъде гост на „Рубаят ди Маре“ през целия м. Август.  Той е тук, заедно със своя бенд, състоящ се от 8 музиканти, всеки от който свири на различен инструмент. На  атрактивното му шоу може да се насладите в най-популярния ресторант в града- “ Рубаят ди Маре“.  Всяка седмица от сряда до събота /вкл./, може да  присъствате на „Шоуто на Краля на Нощта”. От управата на ресторант „Рубаят ди Маре”,  държат да отбележат, че остават верни на стила си и пускат това шоу за бургазлии и гостите на града абсолютно БЕЗПЛАТНО.

Винаги нов, винаги свеж, винаги готов за рок!