Отслабване с акай бери

13
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Акай бери е малък, лилав плод с големината на череша. Расте в дъждовните гори на Амазония, на палмовите дървета от рода Евтерпа. Може да се открие само и единствено там и е известен на местното население от хилядолетия. Вкусът му се определя като комбинация от къпини и ядки.

Акай бери е сравнително непознат плод у нас. Става все по-популярен, тъй като служи за основна база за здравословна и ефикасна загуба на тегло. В състава му се включват висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини – аспартанова, глутаминова и олеинова.

Екзотичният плод е известен и с богатото си съдържание на антоцианини. Те са подобни на тези в червеното вино, които са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма и притежават ясно изразени противоракови свойства.

Плодът се счита за изключително добър помощник при отслабване поради факта, че има едно от най-високите нива на съдържание на антиоксиданти и е изненадващо добър източник на незаменими мазнини и протеини.

Въпреки че често свойствата на антиоксидантите се преувеличават, в този случай това въобще не е така. Мастните киселини в Акай бери пък са близки по съдържание с тези на маслините и зехтина, което ги прави богати на мононенаситени мазнини.

Спрямо тези си качества Акай бери увеличава възможността да се изгарят повече калории, съчетавайки приема му с редовна, ежедневна физическа активност.

Включвайки го в програмата за отслабване, то то ще се случва чрез естествена загуба на тегло. Плодът Акай бери намалява апетита и повишава енергията на тялото. По този начин то намалява без загуба на енергия.

В България Акай бери се предлага на хапчета. За да има ефект от екстракта, то той трябва да се приема всеки ден. Учените са доказали, че приемът му се бори активно с наднормено тегло, като ежедневно пречиства организма от токсините.

Разбира се, приемът на Акай бери трябва да е в комбинация с подходящата диета и физическа активности, тъй като само плодът не може да направи чудеса.