ByeBra: Удобен, Уникален и Качествен! видяна 18054 коментари 15

1
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

Случвало ли ви се е да си изберете страхотна рокля с гол гръб за парти, но да ви притеснява фактът, че трябва да я носите без сутиен и тя да си седи в гардероба ви необлечена с месеци?

Истината е, че всяка от нас има у дома си поне една дреха, независимо дали тя е рокля, блузка или туника, която не стои добре със сутиен, защото има определена визия, която ще бъде нарушена от него.

Към момента, силиконови чашки, силиконови презрамки и различните видове изрязани сутиени не се справяха достатъчно добре с тази задача. Днес попаднахме на една страхотна алтернатива на сутиена, която ще ви позволи да бъдете секси, усмихнати и много стилни. Тя се казва ByeBra и представлява специална залепима лента, която има специфична форма и която може да бъде изрязана според размера на вашите гърди.

Новият вид сутиен повдига гърдите, както всеки друг сутиен, но го прави по различен начин. Методът за поставяне на ByeBra е непознат досега – противно на всички очаквания, ByeBra се поставя в горната част на гърдата, а не отдолу.

Уникалният продукт е изработен от висококачествени медицински материали, които са предоставени от световноизвестната марка 3M. Тя снабдява единствено ByeBra с подобен тип материали. Фирмата производител на ByeBra, поместена в Холандия, разполага и с резултати от лабораторни изследвания на най-голямата фирма за проверка, верификация и тестване в света SGS. Тези резултати потвърждават пълната безопасност на продукта. Той е напълно безобиден, дори и при изпотяване.

Приятните новини, обаче не свършват до тук. Комплектът ByeBra съдържа два комплекта от продукта, както и чифт „детелинки“ в телесен цвят, които се справят с проблем, с който всички сме се сблъсквали – прозиращите зърна.

Верни на традицията си да ви радваме със страхотни игри, решихме да се съюзим и с нашите приятели от ByeBra и да организираме онлайн надпревара, в която 10 от вас ще си спечелят по една опаковка от революционния продукт.

Повече за играта можете да научите тук