Спомняте ли си октомамата? Вижте какво се случи с нея и децата й

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Спомняте ли си октомамата? Вижте какво се случи с нея и децата й

Спомняте ли си октомамата? Вижте какво се случи с нея и децата й 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Надя Сюлеман остана в историята с раждането си

Надя Сюлейман стана световно известна по време на бременността си. Кадри на бременната жена обиколиха света. Снимки на корема на Надя, която носеше 8 бебета, шокираха, изумиха или отвратиха различните хора по света. Всеки реагира различно.
Надя Сюлейман ще остане запомнена с прякора си октомама. Тя е жената, родила най-много оцелели бебета наведнъж – 8. Това е и повод за прякора й. Тя роди 8-те си деца през януари 2009 г.. Така децата на необвързаната Надя Сюлеман, която е и безработна, станаха общо 16, тъй като тя има още 6 деца. Тя е заченала ин витро, което предизвика доста критики за това, че е родила децата с цел да стане медийна звезда и знаейки, че няма да може да ги издържа, припомниха от dete.bg.

Тези кадри продължават да обикалят нета

През изминалата 2012 година многодетната майка засне п*рно филм с хонорар 1 млн. долара и оправда това с безпаричието си.

Тази година октомамата успя да привлече отново внимание върху себе си, но този път не с филм за възрастни, а с вихрените си танци на пилона по нощните заведения. Стана ясно, че Надя Сюлейман заработва пари за ипотеката на къщата си и прехраната на 14-те си деца по нощните заведение, показвайки повяхващата си плът, писаха тази година от kliuki.bg. (МОЖЕТЕ ДА СИ ПРИПОМНИТЕ ТУК!)
Това обаче, че тази майка се компрометира по този начин, не пречи на историята и фотосите на Надя бременна с 8-те бебета да обикалят мрежата и да карат хората да се  възхищават или възмущават.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IkG9MfvEb5w

Клюки.вс препоръчва и: