Мол „Сердика Център“ – арена за плажен тенис

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Представянето на сравнително новия, но вече изключително популярен, спорт плажен тенис предизвика голям интерес както сред професионалисти, така  и сред желаещите да хванат за първи път тенис ракета.

Събитието на покрива на мол „Сердика Център“ днес ще стартира в 17:30 часа с демонстрации на националните ни състезатели, организирани от Българска федерация тенис. Следва участието на аматьорите и занимания с деца, които ще направят първи стъпки в този атрактивен спорт. Проявата провокира интереса и на екснационалите в тениса на корт Ивайло Трайков  и Илия Кушев решили да демонстрират, че са добър тандем не само на червения корт, а  и през по-високата мрежа. 

Друга атрактивна двойка се очертава да бъде заместник-министърът на младежта и спорта Йордан Йовчев и световният шампион по борба Живко Вангелов. И двамата играят тенис, но как ще се чувстват на пясък ще видим днес.

В свои води ще бъде шампионката от плажния волейбол Ева Чолакова, която засега пази  партньора си в тайна. На този фон актрисата Елена Петрова и Деси Тенекеджиева и Елеонора Манчева ще бъдат като група за начинаещи, но те едва ли са с по- малки амбиции за победа от останалите участници.