Погребение за „Партизан“ 1748

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Погребение за „Партизан“

07.08.2013 18:36 | Футбол БГ

Победата на „Лудогорец“ с 1:0 в Белград разтърси гранда „Партизан“. След края сръбският тим отиде пред Южната трибуна, за да благодари на феновете си за подкрепата.

И настана скандал – ултрас на „гробарите“ прескочи оградата и отиде при Марко Шчепович, който носеше капитанската лента в последните минути след смяната на Саша Илич. Тарторът на феновете свали лентата от ръката на Шчепович и я занесе в сектора. Размениха реплики, но не се стигна до бой. Съотборниците на капитана гледаха уплашени.

Запалянкото е Милош Радославлевич-Кими, лидер на групировката „Алкатрас“, лежал доскоро в затвора. Вчера той обясни пред репортери: „Не съм удрял футболиста. Шчепович е юноша на „Партизан“ и трябва да знае как да играе за клуба. Той не може още да носи лентата на отбора, не е заслужил.“

„Бях длъжен да дам лентата на навиячите – обясни Шчепович. – Те са прави, защото не заслужихме подкрепата им.“

„Слаб „Партизан“, а не без късмет“, анализира загубата в. „Данас“. И стига до заключението, че българите са били по-добри с оглед на двата мача.

„Нямам думи – трагедия“, изстреля само Алберт Надж, спортният директор на „Партизан“.

В ложите седна президентът на клуба Драган Джурич. След мача и той бе атакуван пред стадиона от навиячите със скандиране „Мразим Джуру, обичаме „Партизан“.

Изобщо – сръбският гранд се тресе от българския удар. „Погребан“ на техния стадион бе не съперника…

„Този път Господ бе с нас – отдъхна си Кирил Домусчиев, собственикът на „Лудогорец“. – Вече сме в Европа!“.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти