Уволниха Ани Цолова и Виктор Николаев заради това интервю? (ВИДЕО)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Мистериозното изчезване на Ани Цолова и Виктор Николаев от ефира на bTV не е заради отпуск! Около това мнение се обединиха медийни експерти, които твърдят, че водещите на сутрешния блок са в очакване на заповедите си за уволнение. Причината е гаврата с Пламен Орешарски, която Ани и Виктор си спретнаха в национален ефир.

В стремежа си да изпълнят служебните си ангажименти, Ани Цолова и Виктор Николаев зададоха 10 пъти един и същ въпрос на министър-председателя. Водещите попитаха по десет различни начина Орешарски защо е подкрепил кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Премиерът само се потеше и не промълви и дума, пише 1kam1.eu.Това „въртене на шиш” обаче никак не се понравило на шефовете на телевизията и те набързо изпратили водещите в „отпуск”.

Всъщност това е и официалното обяснение на bTV за внезапното спиране на „Тази сутрин”. От пиар отдела на телевизията обясниха, че Ани Цолова и Виктор Николаев имат нужда от качествена почивка и точно затова са пуснати в платен годишен отпуск по едно и също време. Защо обаче не са намерени хора, които временно да водят един от най-гледаните сутрешни блокове, никой не обясни.

Справка в  Economic.bg доказва, че решението за спирането на „Тази сутрин” е взето в последния момент. В програмата на телевизията сутрешният блок фигурира през целия месец август. „Със сигурност причината не е летен отпуск”, коментират медийни експерти, които не изключват възможността Ани Цолова и Виктор Николаев да бъдат уволнени заради интервюто с Пламен Орешарски.

Вижте за какво става въпрос: