УАУ! Колко е високо това момиче?

0
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Колко е високо това момиче?

Тази девойка е най-високото момиче в Европа

Някои смятат, че високите жени са по-привлекателни. Не случайно и манекенките ги подбират с височина над 173 сантиметра, но това момиче направо ще надмине и най-смелите ви очаквания. А дали тази височина все още се причислява към привлекателното, всеки ще прецени сам за себе си.
Най-високото момиче в Европа се казва Каролина, предадоха от posveta.eu. Девойката с повече от внушителна височина живее в Германия и е висока невероятните 210 сантиметра.
Благодарение на feels.ru можем да видим Каролина в различни моменти от ежедневието. Снимките, които привличат най-много внимание, са няколко.
На едната Каролина позира до своя приятелка, която наистина изглежда като джудже до нея. Каролина е направо двойно по-висока от другото момиче.
А на няколко други кадъра най-високото момиче позира до врата. Тя определено не би могла да премине без да се наведе. Но пък явно това не я притеснява.
Сякаш високото 210 сантиметра момиче не е достатъчно високо, а носи и обувки на високи токчета. Между другото размерът на обувките на Каролина е 49. От къде тя си купува обувки, остава загадка. Но не само това. Дали Каролина успява да си намери панталони, които да са с достатъчно дълги крачоли, за да стигнат до глезените й или трябва специално да си шие?!

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: