Звезделина оглушала при атентат срещу зърнен бос!

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Пътят на скандално прочулата се Звезделина Иванова, която бе сочена за една от основните претендентки за короната на “Мис България”, е досущ като американска приказка – на тръгналото от забравено от Бога местенце селско момиче, стигнало до световните модни върхове и… ВИП-кревати.

„Best Model of Bulgaria 2005” и “Best Model of Europe” – това са постиженията на тунингованата хубавица в света на красотата, а също така и голямата й гордост в кариерата. 24-годишната Звезделина обаче пропуска да спомене във визитката си първото стъпало в модния бранш, а именно титлата й “Мис Дъбравино”, спечелена през далечната 2001-ва. Всъщност, оказва се, че родното място на нашумялата моделка е именно китното селце, намиращо с на около 50 километра от Варна, а не морската столица, както е афиширано. „Те я пишат, че е от Варна, но ние си я знаем, че е от нашето село”, разказват пред „ШОУ” съселяни на Звезделина. Всички в Дъбравино са горди с модните постижения на тяхното момиче и редовно я гледат в „Мис България”. Разказват, че я помнят като добро момиче и са потресени от нещата, които са чули в предаването по неин адрес и всички писания по медиите. „Ние не я знаем да е била такова момиче, дето я разправят – че

спяла с богати мъже за пари, участвали в оргии

и т. н. И тя, и сестра й Ивелина бяха кротки момичета. Те обаче рано излязоха от село. Звезделина я няма тук от 14-годишна, откак завърши основното си образование в Дъбравино”, разказва жена от селото.

Настоящата претендентка за корона на “Мис България” е израснала в едноетажна, добре измаза и спретната къща. Родителите на тунингованата със силикон и ботокс мадама са обикновени, трудови хора. 56-годишният й баща Иван Здравков преди години е работил в местното ТКЗС, където е карал трактор. По-късно става шофьор на линейката в селото, а в момента пак се занимава с шофьорлък. „Вози с бус работници от оранжерията в Казашка река от домовете им в Дъбравино и Гроздьово до работа и обратно. Много тих и спокоен човек е”, коментират пред вестника на народа хора от селото. За майка й Нина, която е десет години по-млада от съпруга си, хората в село казват, че е борбена и устата жена. „Малко е сприхава и избухлива, но е справедлива иначе. Години наред беше безработна, но по едно време започна като кранистка на пристанище Варна – Запад”, разкриват още местните. И доверяват, че лошите приказки и слуховете за щерка им, че е леко момиче и си ляга с богати чичковци за пари, буквално са ги сринали. След като вече изгонената от “Мис България” претендентка за короната Вили изригна в ефир, че нейни приятели от Варна са й разказали как Звезделина прави оргии с по 7-8 мъже, Нина Иванова се побъркала от ужас.

Много от съселяните й в Дъбравино били шокирани като видели, че Звезделина участва в “Мис България”, но не заради това, че е била допусната в конкурса, а защото просто не могли да я познаят. „Много се е променила – с тези устни, скули, носа… съвсем различна е от момичето, което я помним!”, категорични са местните.

„ШОУ” успя да открие и майката на скандално известната моделка, която потвърди, че тя и съпругът й сън не спят от нерви заради нещата, които се говорят за дъщеря им. „Нищо от това, което пишат, не е вярно! Звезди изобщо не е такава, каквато я представят! Тя сега си има сериозен приятел, който я чака във Франция. Заедно са вече от доста време и той иска да оставя всичко тук и да отива при него. Дори й дава 50% от бизнеса си, само и само да отиде”, разказва с приповдигнат тон Нина. Тя разкрива, че приятелят на Звезделина е неприлично богат, а бизнесът му е свързан с ресторантьорство, притежавал и кораби. „ШОУ” научи, че става дума за мъж на име Димитри Либерис, като самата гърла се е писала с неговата фамилия във Фейсбук.

Майка й Нина е повече от бясна заради слуховете, че щерка й била

любовница на Слави, Красьо Черния, Ники Михайлов

и други знайни и незнайни мъжаги. „Това са абсолютни глупости! Искат да ми унищожат детето, защото му завиждат. И тъй като нямат какво друго да направят – го плюят. Знам даже откъде идват всички тези неща и кой плаща на жълтите медии да маскарят Звезди!”, обяснява разпалено майката. Тя признава, че щерка й „е правила грешки”, но никога не била някаква повлекана. Майката отказва да коментира откъде точно идват информациите, че дъщеря й е леко момиче, но загатва, че изворът са недоволни мадами, свързани с мъжете, за които се приказва, че Звезделина е вкарала в леглото си. Източници на „ШОУ” доверяват, че самата Звезделина е коментирала в тесен кръг, че попфолк дивата Магда сама е пуснала слуховете, че тя има любовна връзка с Красьо Черния. „Той щял да я зарязва и Магда започнала да се изнервя. И защото Звезделина и Красьо са в една компания, приятели са и ходят по заведения – изкарала си го на него”, разказва близък до скандалната моделка. Историята с Ники Михайлов според обкръжението на Звезделина е същата, като в дъното стояла Николета Лозанова.

Отлично запознати с развитието на манекенката обаче с усмивка и половин уста обясняват пред „ШОУ”, че голяма част от казаното по адрес на Звезделина е

самата истина

„Първо, да не ви казваме как стана най-добър модел на България през 2005 година във Велико Търново. По втория начин! Освен това е много некоректна като модел – обича да забива нож в гърба”, разкриват хора от модния бранш, имали близък допир със силиконовата амбиция. Злите езици говорят, че Звезди действително е била дейна участничка в оргии, като даже не липсват и елементи от кримиконтингента, които твърдят, че самите те са били участници във вакханалиите. По думите на хора от модната гилдия Звезделина по едно време дори била във „Визаж”, но скоро след това била изгонена именно заради това, че имала леко поведение и не била лоялна. Според модни скаути преди 6-7 години тя дори имала мераци да прави своя модна агенция, като зарибявала момичетата от „Визаж”. „Не е вярно това! Аз бях човекът, който й каза да излиза от тези среди! И тя го направи. После обаче пак влезе в модата, защото хората много настояваха. Тя се яви на конкурса за най-добър модел на България и го спечели съвсем честно. Стана първа между 70 момичета! Просто й завиждат! Искат да ми унищожат детето!”, обяснява Нина Иванова. Но признава, че тя и съпругът й не са били особено съгласни да се пъха в средите на манекенките, защото там нещата винаги са опасни. Звезделина заминала за столицата без благословията на майка си и баща си, но пък те не се възпротивили, защото била голямо момиче и можела да решава сама.

Освен факта, че отрича дъщеря й да е мъжемелачка, кранистката Нина е категорична, че тя няма и операции. Независимо от явните корекции по лицето на моделката, майка й заявява, че Звезделина си е правила операция единствено на… ухото. „Наложи се да бъде оперирана, защото след като взривиха един на нашата улица, от ударната вълна оглуша с едното ухо”, избухва Нина с потресаваща история. И добавя, че става дума за Асен Николов – зърнения бос, който бе буквално разпилян на парчета, след като атентатори задействаха бомба пред дома му. Кървавият екшън се разиграва през август 2006 година на улица „Дрин” №1. „Ние бяхме комшии с този човек и по време на атентата си бяхме вкъщи. Можете да си представите какво е изживяла Звезделина?! Някъде около един месец не можеше да чува с едното ухо”, разказва майката на претендентката за най-красива българка за 2013 година.

Въпреки че твърди, че щерка й не е лягала под ножа толкова пъти, колкото се говори, тя признава, че все пак има някои неща, които Звезделина е пипнала.

„Вярно е, че си сложи силиконче, но друго няма. Има и в устните ботокс

но това не е операция, ами става с боцване…”, обяснява майката. Тя отрича обаче слуховете, че богати любовници са купили на щерка й силиконовите гърди и сочните устни. „Другата простотия беше, че Слави й бил осигурил короната, защото бил платил 100 ли, 300 000 лева ли – навсякъде различно пишат. Че вие, като го гледате Слави, мислите ли си, че ще даде такива пари за една корона на Мис?!”, риторично пита майката. И добавя, че въпреки хулите по адрес на Звезделина, тя е убедена, че именно тя ще е новата Мис България.

Орлин ФИЛИПОВСКИ