Красива усмивка

1
Добави коментар
alb
alb

Магия

Магията на красивата усмивка се крие в това тя да е възможно най-близка до естествената по форма, големина и подреждане на зъбите – усмивка, която да отразява индивидуалните особености на всеки пациент. Усмивка, която в съчетание със здравите венци и белият перлен цвят на зъбите създава неотразимо звездно излъчване.

Естетична стоматология

Какво по-добро от това, да ви се предложи лечение, което ще запази вашите зъби, ще ги направи по-красиви и най-важното – за достатъчно дълъг период от време. Ето, това е вече истинска революция!

Виж Подробно

Имплантология

Наричат я чудо. И с право. Имплантологията генерира нов свят, открива нови алтернативи, предизвиква искрени усмивки и дава надежда на онези, които вече са я загубили, заедно с някой свой зъб.

Виж Подробно

Филъри

Процедурите ефикасно редуцират линиите и бръчките, увеличават и уплътняват устните, подобряват контура и обема на лицето, подобряват структурата и еластичността на кожата.

Виж Подробно

Изкуство

Нашата работа не е просто лечение – тя е изкуство вдъхновено от съвършенството на природата! Здравите зъби вървят в комбинация с красивата „рамка“ на устните и магията на общото излъчване на лицето на всеки наш пациент. Ето защо, комплексният подход в създаването на звездната визия е задължителен. Ние се справяме изключително успешно с най-различни случаи и гарантираме за перфектния краен резултат.

В края на реставрацията, зъбът изглежда така, сякаш никога не е имал дефект. Вие получавате доказано най-доброто от съвременната стоматология.

Вие получавате художествена реставрация

Гордеем се с безупречното качество на всичко, което се случва в зъболекарския кабинет и се стремим да показваме на нашите пациенти всичко, което се случва през обектива на интероралната камера. Снимките преди и след всеки случай говорят най-добре за магията в зъболекарския кабинет.