Интериорен трик: цветни възглавници » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обновлението на интериора винаги е приятно занимание. Действа пречистващо и зарежда атмосферата с различно настроение. Ако обичате често да предекорирате стаите, заложете на хитри трикове, които ще ви помогнат с малко средства да постигнете ефектно звучене.

Един от най-лесните и финансово изгодни начини за тази цел е да сложите много нови възглавници или да смените калъфките им с по-интересни в зависимост от търсения ефект. Обновете дивана в хола или дневната, леглата в спалнята и мебелите на верандата или двора, ако разполагате с такова пространство.

Може да разположите възглавниците и по пода, ако обзавеждането ви предразполага към подобно декориране. Подберете различни като десен и форма възглавници за по-атрактивен резултат.

Колоритните калъфки с артистични щампи в различна стилистика веднага създават уникален цветен акцент в стаите. Нестандартните принтове с интересни картинки и мотиви са много подходящи за детската стая, защото придават страхотно настроение. Може да подберете красиви възглавници с дантела и бродерии, ако искате да внесете винтидж привкус.

Ако умеете да шиете, сами направите новите калъфки, за да спестите средства, а и така сами ще подбрете желания десен. Не се страхувайте да експериментирате с цветовете и ще се убедите, че резултатите са впечатляващи, особено ако изберете гама, която да се допълва от други интериорни аксесоари или да кореспондира с цвета на стените, например.

В онлайн магазините може да откриете страхотни попадения! Вижте нашите предложения:

Разнообразие от над 300 вида калъфки и декоративни възглавници от 3suisses.bg!

Дизайнерски възглавници от онлайн магазин yoox.com!

Възглавници от mandco.com.

Възглавници от laredoute.co.uk.

Автор: Делица Цонева