Нова героиня влиза в “Двама мъже и половина“

19
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Не един и два пъти сме се чудили, заедно с Алън, как така на Чарли му се разминава развратния начин на живот.

Харесай страницата ни във Facebook

Вече покойният герой от „Двама мъже и половина“ приласка в леглото си едва ли не всички дами в Лос Анджелис между 18 и 80 години, а последствия – никакви.

Поне досега! В новия сезон на хитовия сериал ще видим пораснала дъщеря на Чарли Харпър, твърди Холивуд рипортър. Според информацията на изданието, ролята е поверена на Амбър Тамблин.

Щерката на героя на Чарли Шийн се казва Джени, като не е ясно коя е майка й, а и едва ли някой може да запомни всички жени, които са мачкали чаршафите на чичо Чарли.

Новината не е коментирана от Си Би Ес и „Уорнър брадърс“, допълва bTVNews.

С появата на новия образ се спекулира от няколко месеца, след като в края на 2012 г. младият актьор Ангъс Т. Джоунс, познат като Джейк в сериала, отправи призив към зрителите да спрат да гледат хитовата телевизионна комедия, определяйки я като „поквара“. След случилото се заговори, че в следващия сезон на „Двама мъже и половина“ Джоунс ще получи по-малко екранно време.

Според източника, Амбър Тамблин първоначално ще играе ролята на Джени само в пет епизода от 11-ия сезон. Образът обаче може да бъде разгърнат, ако се хареса на публиката.

30-годишната Тамблин е позната на зрителите с участието си във филми като „127 часа“, „Джанго без окови“ и култовия хорър „Пръстенът“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It